Esplugues City experience

Esplugues City experience

Descarrega't la guia del comerç local! Hem treballat molt per fer realitat una guia comercial que pots tenir sempre en el mòbil.

Consulta la nostra guia

Carter Reial 2018

Carter Reial 2018

La UBE vam organitzar dues carpes on els infants poguessin entregar les seves cartes als barris del Gall i Can Vidalet.

Campanyes comercials

Jornada de jocs tradicionals

Jornada de jocs tradicionals

Amb la col·labotació dels comerciants del barri del Gall, vam dinamitzar la Rambla Àngel Guimerà.

Campanyes comercials

Els socis de la UBE gaudeixen d’una solució tecnològica gratuita per gestionar el registre horari dels seus treballadors. @UBEsplugues #Esplugues @PimeComec

PIMEC ofereix als socis de la UBE una solució tecnològica gratuïta
Tenint en compte que les petites i mitjanes empreses son les més afectades per aquesta problemàtica per la seva estructura, PIMEC ha posat al servei dels socis i de manera gratuïta una solució tecnològica que permet registrar les entrades i les sortides dels treballadors i treballadores. Pimec.iAccesos és una solució tecnològica 100% cloud, accessible tant des de dispositius mòbils (smartphones i tablets) com des d’un ordinador personal. Trobaràs tota la informació al voltant d’aquesta solució tecnològica gratuïta aquí.

El registre de jornada: Qüestions a tenir en compte i solució on-line gratuïta per als socis de PIMEC
Com segurament ja sabràs, ahir, 12 de maig, va entrar en vigor la normativa que preveu l’obligació de l’empresari d’establir un sistema de registre diari de la jornada dels treballadors, com una eina per combatre la precarietat laboral. En aquest sentit, PIMEC ha organitzat diferents jornades per exposar les novetats de la norma, impulsades pel departament Jurídic de l’entitat. La darrera, del passat 8 de maig, va comptar, entre d’altres, amb la participació de l’inspector de la Inspecció de Treball i Seguretat Social de Barcelona, Antonio Benavides. Pots tornar a veure-la aquí.

Obligació per a totes les empreses
Recordem que segons indica el RDLL 8/2019, davant l’organització del sistema de registre de jornada totes les empreses tenen l’obligació d’establir el registre de jornada, però les empreses que tinguin representació legal de les persones treballadores hauran d’efectuar una consulta prèvia i establir un sistema de manera negociada. Només en el cas de no arribar a un acord es podrà implementar el sistema que decideixi l’empresari. Per tant, recomanem efectuar una acta de les negociacions portades a terme prèviament a la implantació del sistema de registre escollit en cas que hi hagi representació legal de les persones treballadores.

Esplugues City Experience, l’App que geolocalitza i ordena el comerç de la ciutat. #Firesplugues #Esplugues

La guia comercial té nom, Esplugues City Experience. L’App que va ser presentada a l’anterior edició de Firesplugues 2017, ja està plenament operativa i plena de continguts.

En aquesta última edició de Firesplugues 2019 la Unió de Botiguers ha dut una campanya informativa del funcionament de l’App i quines bondats aporta, tals com que ubica el comerç geolocalitzant-lo i permet planificar rutes per fer les teves compres.

Pels comerços de la UBE, ser-hi està inclós en la quota de soci.

Podeu instal.lar-vos-la en el mòbil clicant aquí.

Comerç 21, suport i consultoria pel teu negoci de la mà de Pimec Comerç i la Diputació de Barcelona. #Firesplugues @PimeComerc @UBEsplugues

El programa de suport Comerç 21 va ser presentat des de l’stand de la Unió de Botiguers durant dos dies a Firesplugues, per tots aquells establiments que desitgin un assessorament per creixer i millorar el seu negoci.

Des de la UBE considerem que es tracta d’una gran oportunitat única, doncs els professionals tenen accés a una formació especialitzada valorada en milers d’euros, cost que assumeix la Diputació i Pimec Comerç.

Tots els socis de la UBE, ho són també de Pimec Comerç.

Us deixem aquí la informació:

Una rampa homologada i certificada per garantir l’accessibilitat del comerç. #Firesplugues #Esplugues

L’entitat Esplugues Sense Barreres i la Unió de Botiguers treballem per garantir l’accessibilitat del comerç, i l’entorn comercial.

Desde fa dos anys, la UBE i ESB, treballem per trobar solucions als problemes de mobilitat en l’entorn urbà.

Fruit d’aquest treball en la passada Firesplugues 2019 vam poder presentar la rampa accessòria amb qui ambdós entitats pensem que podem donar una solució efectiva a l’accesibilitat dels stands de la fira i els comerços amb problemes estructurals que dificultes l’obra de fer una rampa permanent.

L’accessori no pesa, es plegable, està homologat i suporta fins a 200kg de pes. El seu preu ronda els 100€, segons la mida.

Volem felicitar als nostres amics d’Esplugues Sense Barreres, qui ens han acompanyat els dos dies de fira donant explicació de la proposta, i ajudant-nos a presentar una proposta als diferents grups municipals per adequar l’ordenança municipal a aquesta nova solució.

Seguirem treballant i segur que aviat trobarem noves propostes.