img_9282

La Unió de Botiguers utilitzem des de fa dos anys l’App de Seguretat ciutadana d’Esplugues, com a eina de gestió i denúncia de les diferents incidències en matèria de seguretat del comerç, accions publicitàries intrusives o de competència deilleial, i altres incidències tals com anomalies a la via pública.

L’experiència de l’us d’aquesta App ha estat completament satisfactòria, i rere aquest periode de proves, recomanem que tot el comerç d’Esplugues la tingui instal·lada als seus dispositius.

L’aplicació per a mòbils és gratuïta, i permet mitjançant un menú reduït enviar a la Policia Local la geocalització de l’usuari i informació de l’emergència que el preocupa només prement un botó, sigui una emergència mèdica, un atracament, foc, o un cas de violència o assetjament.

La policia ens informa que podem utilitzar aquesta App per multitud de situacions del dia a dia com, per exemple, informar que ens han col·locat un bitllet fals. Aquesta informació , junt amb la descripció física, els resulta útil per tal d’ubicar individus sospitosos en hora i lloc.

Podeu instal·lar l’App de Seguretat Ciutadana mitjançant el següent codi QR:

qr_seguretat

Leave Comment