Benvolguda, benvolgut, 

La Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Empresa i Ocupació, posa en marxa una nova edició del programaConsolida’t, que preveu beneficiar més de 500 autònoms. Per aquest any, es destinen 927.948 euros, el que suposa un increment del 54,5% respecte a l’anterior edició. El programa estableix accions formatives en gestió empresarial així com assessorament personalitzat a treballadors autònoms per afavorir la consolidació de la seva activitat. En aquest assessorament també hi ha un acompanyament a treballadors autònoms en els processos de negociació creditícia amb les entitats financeres. Aquestes accions es desenvoluparan durant l’any 2015. 

T’adjuntem el díptic informatiu i l’enllaç on pots trobar més informació. També pots adreçar-te a: treballautonom.emo@gencat.cat 

http://empresaiocupacio.gencat.cat/ca/treb_ambits_actuacio/emo_empresa/treb_treball_autonom/emo_consolidacio_ta 

Si tens qualsevol dubte o consulta, restem a la teva  disposició. 

Cordialment, 

Glòria Fabra/Jaume Gomis Muñoz
Tècnic d’Empresa i Ocupació/AODL
Ajuntament d’Esplugues
 
gfabra@esplugues.cat
jgomis@esplugues.cat
Telf. 933 720 416 ext. 1639/1606

Acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, i cofinançada pel Fons Social Europeu, segons l’ordre EMO/258/2014 de 5 d’agost de 2014.Leave Comment