Esplugues City experience

Esplugues City experience

Descarrega't la guia del comerç local! Hem treballat molt per fer realitat una guia comercial que pots tenir sempre en el mòbil.

Consulta la nostra guia

Carter Reial 2018

Carter Reial 2018

La UBE vam organitzar dues carpes on els infants poguessin entregar les seves cartes als barris del Gall i Can Vidalet.

Campanyes comercials

Jornada de jocs tradicionals

Jornada de jocs tradicionals

Amb la col·labotació dels comerciants del barri del Gall, vam dinamitzar la Rambla Àngel Guimerà.

Campanyes comercials

Llançament 6a edició Comerç21

Benvolguts, benvolgudes,

Enguany posem en marxa la 6ª edició del programa Comerç 21, un programa que promovem des de la Diputació de Barcelona i Pimec Comerç amb l’objectiu de millorar el comerç de la província.

Aquest programa està dirigit a un màxim de 50 comerços, preferentment microempreses comercials i de serveis, localitzades a la trama urbana o a un mercat municipal i amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

Té per objectiu definir i implementar noves estratègies per tal de donar l’impuls que necessita cada negoci de forma individual. Així, es dóna suport a redefinir el model de negoci: comercialització i màrqueting, digitalització, equip humà, professionalització i gestió, entre d’altres.

El proper dimarts 10 de maig a les 12h es farà una presentació online del programa adreçada a personal electe i tècnic. Per tal de poder assistir-hi, és necessari que ho feu al correu info@comerc21.cat.

Aforament limitat a 100 persones. Les persones inscritesrebreu l’enllaç uns dies abans per connectar-vos.

Us adjuntem informació del programa que també la trobareu a http://www.comerc21.cat/ o a la nostra web www.diba.cat/comerc

Rebeu una cordial salutació,

Ana María Martínez

Diputada delegada de Comerç de la Diputació de Barcelona

Esplugues Black Friday: Aprovada l’ampliació de l’horari d’obertura comercial per al proper 26 de Novembre de 2021.

Benvolguts comerciants, benvolgudes comerciantes,

mitjançant el present us comuniquem que l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat ha aprovat, amb l’autorització de la Generalitat, que els establiments comercials situats en aquest municipi puguin romandre oberts entre les 21.00h i les 24.00h del divendres 26 de novembre, amb motiu de l’esdeveniment “Black Friday”, d’acord amb el que estableixen els articles 36.5 i 36.6 de la Llei 18/2017, d’1 d’agost, de comerç, serveis i fires. Es pretén així, equiparar l’horari de l’oferta comercial d’Esplugues, a la d’altres municipis.

Com bé sabeu, aquesta campanya originària als Estats Units, que es celebra el dia següent al quart dijous de cada novembre, s’ha consolidat com una data clau en el calendari comercial pel que respecta les xifres de venda.  
Per qualsevol dubte, podeu contactar amb el Servei d’Economia i Treball, al mail: promocioeconomica@esplugues.cat o al telèfon 933 713 350.

Cordialment,

Manel Pozo
Regidor delegat de Comerç, Consum i Mercats
Ajuntament d’Esplugues de Llobregat 

CONVOCATÒRIA OBERTA PARTIR DEL 5.10.2021 A LES 9:00H – GENERALITAT DE CATALUNYA – Programa de suport per a la obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments.

Objectiu:
Dinamitzar el comerç mitjançant projectes de recuperació dels locals buits situats a la trama urbana consolidada del municipi, o al casc històric i els seus eixamples. Garantir el mix comercial òptim i adequat a cada zona, incrementant-ne l’atractiu i evitant el trencament del continu comercial mitjançant la reforma d’establiments amb un grau d’antiguitat o  parades de mercats municipals. I donar resposta als efectes causats per la declaració de l’estat d’alarma decretat arrel de l’emergència sanitària del COVID-19.


Persones beneficiàries:
Els professionals autònoms que estiguin donats d’alta en el règim especial dels treballadors per compte propi o autònoms (RETA), empreses titulars d’establiments de comerç i serveis, situats a peu de carrer i de parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris.


S’exclouen, les fundacions, les entitats territorials sense ànim de lucre i els gremis i entitats sectorials.

Quantia de la subvenció:
Fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 euros.

Aquí podreu accedir al link per a la sl.licitud: 

http://ccam.gencat.cat/ca/tramits/per_temes/Programa-de-suport-per-a-la-obertura-de-comercos-i-de-suport-a-la-reforma-i-millora-destabliments.?category=&temesNom=Comer%C3%A7%20i%20consum

Ajuts de suport a la solvència empresarial en resposta a la COVID-19

Benvolguts i benvolgudes,

El Govern amplia els ajuts directes a la solvència empresarial a  tots els sectors d’activitat (qualsevol CNAE excepte els sectors d’activitats financeres i d’assegurances o d’activitat d’organitzacions i organismes extraterritorials).  Ahir es va publicar l’Ordre que regula Ajuts de suport a la solvència empresarial en resposta a la COVID-19.  

Aquests  ajuts, igual com els de l’anterior Ordre d’Inscripció Prèvia (ECO/127/2021)  estan destinats a reduir l’endeutament de les persones treballadores autònomes (empresaris i professionals) i les empreses no financeres més afectades per la pandèmia de la COVID-19 i s’han de fer servir per al pagament de deutes contrets per les empreses des de març de 2020.

El formulari d’inscripció prèvia es pot presentar des de les 9.00 hores del  21 de juliol de 2021 fins al divendres dia 30 de juliol de 2021 a les 15.00 hores. L’ordre d’entrada de les inscripcions no es tindrà en compte per a l’atorgament dels ajuts.

Més informació a Canal Empresa

El Departament d’Empresa i Treball aprova el calendari de festes laborals per a l’any 2022

El Departament d’Empresa i Treball ha aprovat el calendari de festes laborals per a l’any vinent a tot el país:

1 de gener (Cap d’Any), dissabte.

6 de gener (Reis), dijous.

15 d’abril (Divendres Sant), divendres.

18 d’abril (dilluns de Pasqua Florida), dilluns.

6 de juny (Dilluns de Pasqua Granada), dilluns.

24 de juny (Sant Joan), divendres.

15 d’agost (l’Assumpció), dilluns.

12 d’octubre (Festa Nacional d’Espanya), dimecres.

1 de novembre (Tots Sants), dimarts.

6 de desembre (Dia de la Constitució), dimarts.

8 de desembre (La Immaculada), dijous.

26 de desembre (Sant Esteve), dilluns.

A les dates indicades en aquest calendari, els Ajuntaments podran proposar afegir-hi dues festes locals, retribuïdes i no recuperables. 

En marxa la 5a edició del programa Comerç 21
per re-activar, impulsar i millorar el comerç de proximitat

Avui s’ha donat el tret de sortida a la 5a edició del programa Comerç 21 de suport a pimes comercials i de serveis, que impulsa la Diputació de Barcelona i PIMEComerç, amb l’objectiu de millorar el comerç de la província de Barcelona

També s’ha fet una ponència sota el nom “Com adaptar el procés comercial a la Nova Normalitat”, a càrrec de Daniel Gil, desenvolupador de negoci i project manager dins l’àmbit de les smart cities

Aquest projecte té per objectiu definir i implementar noves estratègies per tal de donar l’impuls que necessita cada negoci de forma individual. Així, es dóna suport, segons les necessitats de cada cas, per millorar àrees fonamentals dels comerços i serveis com ara, redefinir el model de negoci, comercialització i màrqueting, digitalització, equip humà, professionalització i gestió, entre d’altres.

El projecte està dirigit a un màxim de cinquanta empreses, preferentment a microempreses comercials i/o de serveis, localitzades en trama urbana dels municipis de la província de Barcelona i amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

Més informació