“Obrim aquesta nova etapa a l’UBE amb il·lusió i amb la voluntat de col·laborar amb la resta d’associacions i institucions d’Esplugues”

El passat mes de desembre de 2023, en assemblea ordinària, va ser elegida presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues la Sara Olmos. Gerent de l’actual botiga Burrito Blanco Esplugues, anteriorment Centre del Descans, amb una trajectòria familiar de quaranta anys en el seu establiment, Olmos arriba al càrrec després de formar part de la junta de l’associació durant més de deu anys.

La nova i primera presidenta de la Unió de Botiguersd’Esplugues, encara aquesta etapa que qualifica de canvis i de sumar esforços en equip:

«El comerçlocal d’Esplugues necessita fer pinya, la unió fa la força, hem de visibilitzar la gran importància que tenim en el teixit de la ciutat i engegar campanyes i accions que ajudin directament a les botigues i empreses».