La UBE valorem positivament el Conveni 2016, que destina una subvenció a activitats de dinamització comercial, cursos de formació, accions que fomentin l’associacionisme comercial i la lluminària de Nadal.

L’any 2015 la UBE vam rebre una subvenció de 10.260 €, i l’Ajuntament va pagar un terç, 5.000 i escaig Euros, del lloguer de la lluminària de Nadal. Aquest 2016, aquestes dues aportacions municipals han confluït en el contingut d’un nou conveni que agilitzarà el procediment econòmic. La nova llei de transparència i el succeït procés de negociació han retardat fins ara el cobrament de la subvenció.

L’entitat aspirem a ampliar el contingut d’aquesta col·laboració amb l’Ajuntament tot volent alinear les accions del Departament de Comerç Municipal amb el nostre PLA D’ACCIÓ COMERCIAL D’ESPLUGUES DE LLOBREGAT, document amb més de tres anys de vida.

En l’àmbit municipal, el suport comunicatiu i les accions urbanístiques entorn del comerç també requereixen que els hi prestem atenció, i comencem a treballar per arribar acords amb l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, més encara quan hem d’afrontar la imminent arribada d’un nou centre comercial.

La reunió de signatura del nou conveni va concloure amb un reconeixement mutu per la feina feta amb la Lluminària de Nadal on les AVV també col·laboren, i la nostra petició d’agilitzar al màxim la tramitació del conveni 2017 per tal que el nostre calendari d’actuacions no es vegi compromès.

****************************

Aquest comincat fa teferència a aquesta notícia recentment apreguda:

****************************
pla-2016

Podeu descarregar el Pla d’Acció Comercial a Esplugues 2016 en el següent enllaç:

PDF: Pla d’Acció Comercial a Esplugues 2016 de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues 2016

“La reactivació del comerç local accelera la recuperació econòmica, crea llocs de feina, i té un important impacte positiu en el camp socioeconòmic.”

Quan comprem decidim qui treballa, i en quin model socioeconòmic volem viure. La incorporació dels valors en el nostre discurs presideix l’ampliació i actualització del nostre compromís amb la ciutat, i el nostre projecte amb el comerç d’Esplugues.

Iban Salvador Martínez
President
Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues

Leave Comment