Benvolguts/des,

Com bé sabeu, el Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) organitza la segona edició de la Setmana del Comerç, que se celebrarà del 19 al 25 de març a tot Catalunya. L’objectiu és apropar al sector, especialment al comerç urbà i de proximitat, noves eines per millorar la seva competitivitat.

La Setmana del Comerç s’iniciarà dilluns, 19 de març, a l’espai Endesa (Roger de Flor, 38-52), amb una conferència inaugural a càrrec de Xavier Sala-i-Martin, amb el títol “La Invasió dels robots intel·ligents. És aquest cop diferent?. Del 20 al 23 de març, tindran lloc les Jornades Comerç Increïble, articulades al voltant d’aquests 4 eixos: Construint experiències (Dimarts, 20 de març); Gestió orientada a les persones (Dimecres, 21 de març); Comerç, territori i vida urbana (Dijous, 22 de març) i Solucions digitals (Divendres, 23 de març). Durant la Setmana també estan previstes més de 200 activitats organitzades per les associacions i entitats que s’han sumat a la iniciativa.

A més de les presentacions, ponències i taules rodones, dins les activitats de la jornada de divendres, 23 de març, destaca l’Espai 1×1, unes trobades personalitzades de 15 minuts amb diferents experts en temes digitals.

Nova web App de la Setmana del Comerç

Amb motiu de la Setmana del Comerç s’ha creat el web app setmanadelcomerc.cat.  La nova aplicació permet consultar els programes de les jornades #comerçincreïbe i inscriure’s-hi, així com les més de dues-centes activitats que organitzen les associacions de comerciants d’arreu del territori.

 

Us hi esperem,

 

Muntsa Vilalta i Cambra
Directora general de Comerç