Benvolgudes i Benvolguts,

Restauradors, hostalers, comerciants, productors, i empresaris i treballadors del Sector HORECA
El Govern ha decidit tancar el sector de la Restauració i limitar l’activitat comercial i de serveis

La Restauració no és el problema.

El sector aplica mesures des del primer dia.

Demanem al Govern que ens deixin treballar.

Les Ajudes són insuficients, no cobreixen ni un mínim percentatge de les pèrdues ocasionades per aquesta decisió, i més tenint en compte que arrestrem la situación des del mes de març, 7 mesos.

No volem finançament; no volem endeutar-nos més.

Demanem mà dura contra els infractors i insolidaris, els irresponsables, els qui no fan un ús correcte de la mascareta, o els qui simplement no la porten. També contra els establiments que no guarden les distàncies ni ofereixen a trebalaldors ni clients les mesures higiénico-sanitàries mínimes amb la pandèmia que estem patint.

Demanem que es persegueixi el botellot i les concentracions il.legals. No hi ha excusa possible. Els serveis de l’Ordre no poden dir que es troben desbordats.

El Sector ha demostrat responsabilitat, higiene, cura del personal, del client, i del producte.

Demanem Respecte.

#larestauracionoeselvirus #restauraciosegura #somrestauracio #somproducte #somempresa #somcomerç #somHORECA #somTerresdelEbre #somfihrt #GremisFIHRT

T’esperem demà 23 d’octubre de 2020 a les 12h a la Plaça Sant Jaume de Barcelona. La Concentració es donarà per finalitzada a les 13:30H

Degut a la situació de pandèmia que estem patint cal extremar les precaucions i adaptar-nos a les mesures fixades per l’informe de 7 de setembre de 2020 del director de l’Agència de Salut Pública, que pel que fa a les obligacions de l’organitzador són:

• Distància d’1,5 metres entre assistents, equivalent a un espai mínim de 2,5 m2 per assistent.

• Desenvolupament en espai públic, no tancat, prèviament notificat de forma específica per l’organització amb una superfície lliure equivalent a 1,5 vegades als metres quadrats resultants del càlcul d’assistents previst i l’espai per assistent.

• L’espai públic no podrà incloure carrers d’ample inferior a 20 m ni la presència a menys de 500 m de centres de caràcter social o sanitari, inclosos els hotels declarats d’interès de l’autoritat sanitària o altres similars.

• Delimitació perimetral de l’espai amb control d’accessos i d’aforament per garantir no superar el nombre d’assistents previst (garantir l’espai de 2,5 m2 per persona).

• Ús de mascareta obligatòria.

• Foment de la higiene de mans amb gels hidroalcohòlics facilitats per l’organització als principals accessos al perímetre de la concentració.

• Concentració estàtica sense desplaçament de la capçalera ni de la resta del gruix d’assistents.

• No es permet l’ús de pancartes o altres objectes compartits, excepte que siguin d’ús individual.

• No es permet el consum d’aliments durant la concentració.

• No es permet l’ús de mobiliari urbà.

• Reserva de carril lliure de 1,5 m per a accés net dels veïns de la zona.

• Els accessos a l’espai de concentració s’hauran de fer respectant les limitacions de mobilitat establertes en cada territori.

No podrà assistir a l’acte cap persona que tingui símptomes COVID-19 o que hagi d’estar aïllada o en quarantena per qualsevol motiu.

Daniel Brasé i Arnau

Gerent