Benvolguts comerciants, benvolgudes comerciantes,

mitjançant el present us comuniquem que l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat ha aprovat, amb l’autorització de la Generalitat, que els establiments comercials situats en aquest municipi puguin romandre oberts entre les 21.00h i les 24.00h del divendres 26 de novembre, amb motiu de l’esdeveniment “Black Friday”, d’acord amb el que estableixen els articles 36.5 i 36.6 de la Llei 18/2017, d’1 d’agost, de comerç, serveis i fires. Es pretén així, equiparar l’horari de l’oferta comercial d’Esplugues, a la d’altres municipis.

Com bé sabeu, aquesta campanya originària als Estats Units, que es celebra el dia següent al quart dijous de cada novembre, s’ha consolidat com una data clau en el calendari comercial pel que respecta les xifres de venda.  
Per qualsevol dubte, podeu contactar amb el Servei d’Economia i Treball, al mail: promocioeconomica@esplugues.cat o al telèfon 933 713 350.

Cordialment,

Manel Pozo
Regidor delegat de Comerç, Consum i Mercats
Ajuntament d’Esplugues de Llobregat