Benvolguts, benvolgudes,

Enguany posem en marxa la 6ª edició del programa Comerç 21, un programa que promovem des de la Diputació de Barcelona i Pimec Comerç amb l’objectiu de millorar el comerç de la província.

Aquest programa està dirigit a un màxim de 50 comerços, preferentment microempreses comercials i de serveis, localitzades a la trama urbana o a un mercat municipal i amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

Té per objectiu definir i implementar noves estratègies per tal de donar l’impuls que necessita cada negoci de forma individual. Així, es dóna suport a redefinir el model de negoci: comercialització i màrqueting, digitalització, equip humà, professionalització i gestió, entre d’altres.

El proper dimarts 10 de maig a les 12h es farà una presentació online del programa adreçada a personal electe i tècnic. Per tal de poder assistir-hi, és necessari que ho feu al correu info@comerc21.cat.

Aforament limitat a 100 persones. Les persones inscritesrebreu l’enllaç uns dies abans per connectar-vos.

Us adjuntem informació del programa que també la trobareu a http://www.comerc21.cat/ o a la nostra web www.diba.cat/comerc

Rebeu una cordial salutació,

Ana María Martínez

Diputada delegada de Comerç de la Diputació de Barcelona