Benvolguts i benvolgudes, 

Seguint amb el pla de formació per a la digitalització dels vostres establiments iniciat l’any passat, us informem del nou calendari i càpsules formatives en les que podreu participar durant aquest primer trimestre de 2023.

Adjunt us enviem:

– Calendari i programació dels cursos formatius.

FORMULARI PER INSCRIURE-US ALS CURSOS:

https://forms.gle/KMZCFMfFCejGn7fP9

*Les píndoles són gratuïtes, no requereixen cap requisit i estan sotmesos a la lliure inscripció dels interessats.

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu contactar amb el Servei d’Economia i Treball de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat al tel: 93 371 33 50 ext. 1169 i 1135 o al correu electrònic promocioeconomica@esplugues.cat.

Salutacions,

Marta Pinteño Piñero

Tècnica de Comerç i Mercats del Servei