permanent

El President Iban Salvador rep el suport un ànim de la Comissió Permanent de Pimec Comerç a l’hora de defensar els interessos del comerç d’Esplugues i del Baix Llobregat.

[10 d’octubre de 2016] La Comissió Permanent és l’organisme de representació de tots els territoris i sectors representats per PIMEC Comerç Catalunya, amb prop de 60.000 comerços associats, on hi som representats també la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues. Iban Salvador és membre d’aquesta comissió des del mes de maig del 2016.

La implantació de noves grans superfícies que arriben al territori preocupen, i molt, als membres de la Permanent de PIMEC Comerç. Els últims són l’Outlet de Viladecans i El Finestrelles Shopping Center d’Esplugues, que poden afectar negativament al model de petit comerç urbà.

Avui PIMEC Comerç ens facilita assessorament tècnic i suport legal a la Unió de Botiguers per tal d’afrontar el repte d’haver d’interactuar amb promotors i administracions del govern local i nacional.

Leave Comment