Benvolguts i benvolgudes voluntàries que participeu a la Fira de St. Jordi,

En aquests temps difícils, la Unió de Botiguers us volem convidar a fer la següent reflexió en bé de l’interès de de tots.

Els comerç de la flor i del llibre d’Esplugues està tan tocat com altres sectors degut a la malaurada crisi que ens està empenyent a tots a fer grans esforços per tirar endavant els nostres projectes, les nostres entitats i els nostres comerços.

És en aquesta Diada de Sant Jordi quan els comerços del sector de la flor i del llibre, després de treballar tot l’any, tenen l’oportunitat de refer-se i agafar forces per seguir tirant endavant. Durant la Diada poden arribar a fer el 25% de la caixa de tot l’any. La Fira on participem ha crescut molt; fins a una cinquantena de carpes i, per tant, pot entrar en conflicte directe amb l’interès econòmic de les floristeries i llibreries que treballen i paguen els seus impostos tot l’any per fer aquesta activitat, que a les entitats se’ns permet dur a terme des de l’Ajuntament.

Lluny de recriminar res a ningú, us volem demanar que considereu proveir-vos de les roses i els llibres que vendreu durant la Diada de Sant Jordi amb el comerç d’Esplugues. Des de la Unió de Botiguers hem demanat a algunes floristeries que ens facin arribar una oferta que pugui ser compatible amb els interessos que podem arribar a tenir compartits.

Estem segurs de que si us proveïu amb el comerç d’Esplugues, no només obtindreu guanys considerables si no que, a més, us facilitaran la feina i podreu pactar serveis complementaris com l’entrega del producte llest per vendre, i altres avantatges que ja hauríeu de pactar amb cada proveïdor.

Esperant la vostra comprensió,

Iban Salvador Martínez
President
president@ube.cat
M 616474208

OFERTA DE SOCIS: