El compromís per la igualtat es el pilar ferm que ens permetrá una societat més justa i inclusiva.

HeForShe és una campanya solidària que promou la igualtat de gènere, creada per ONU Mujeres. El seu objectiu és involucrar els homes i nens com a agents de canvi per aconseguir la igualtat de gènere i reivindicació dels drets de les dones, animant-los a prendre mesures contra les desigualtats de gènere que enfronten les dones i les nenes.

Aquesta campanya convida gent de tot el món a convergir en una societat igualitària en què es comparteixi una visió de respecte i equitat que es puguin implementar solucions per al benefici de tota la humanitat. Això, basat en idea que la igualtat de gènere és un problema que afecta totes les persones —socialment, econòmicament i políticament— es tracta d’involucrar activament homes i nens en un moviment que va ser concebut originalment com a “una lluita de les dones per les dones».

Alguns van notar la contradicció d’una campanya per a la igualtat de gènere que només pren mesures per a les desigualtats que enfronten les dones i les nenes, ignorant la contribució que podrien realitzar els homes i nens.