viladecans_consellcomarcal

El Consell Comarcal de Comerç del Baix Llobregat es declara en contra de l’obertura de noves grans superfícies al territori de la nostra comarca, havent-hi ja massificació, més quan detectem la dificultat que moltes associacions compartim a l’hora de negociar amb els nostres Ajuntaments.

Davant la invitació rebuda per Promotors i Ajuntament els membres del Consell Comarcal unànimement declinem la invitació per manifestar el nostre desacord amb l’obertura de nous centres comercials al Baix Llobregat.

En el marc del debat sobre la nova Llei de Comerç que prepara la Generalitat de Catalunya, ens preocupa especialment l’aparent facilitat amb què petits municipis que incloguin un Gran Centre Comercial siguin susceptibles de poder aconseguir amb certa facilitat la declaració de municipi turístic.

Leave Comment