La UBE i Pimec Comerç estem coordinant una acció de protesta a nivell de tota Catalunya, per les restriccions indefinides que el comerç de proximitat estem patint.

La protesta es durà a terme aquest dissabte, i consistirà en obrir les botigues, amb un precinte que impedeixi l’entrada de clients. (Podeu triar les hores que hi destineu, recomanem d’11 a 13:30 hores)

Us fem arribar un cartell i el manifest on s’informa que el comerç s’està reivindicant, recordeu que no podem realitzar vendes des de l’establiment durant el cap de setmana. (Sí es permet la venda on-line, la protesta es a peu de botiga).

Quedi clar, no convidem a saltar-se la llei, ni realitzar vendres fora del marc legal.

Paral.lelament, estem treballant en la difussió i en l’impacte mediàtic que una acció gran com aquesta requereix, en tot l’àmbit català.

Us fem arribar la carta amb el manifest i el cartell que podeu penjar a la porta del vostre establiment.

Ara estem treballant perfilant els detalls. Esperem que ens hi sumem tots i totes.

Tindreu disponible la informació a Ube.cat

Quedo a la vostra disposició,

Iban Salvador
President de la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues
President de Pimec Comerç Baix Llobregat-L’Hospitalet
president@ube.cat
Telèfon: 616474208

RESUM:

Es proposa dur a terme aquest dissabte un acte reivindicatiu per part del comerç, obrint els seus establiments durant tot el dia (sense permetre l’entrada al públic) però sí permetent la recollida de producte amb compra feta prèviament per mitjans telemàtics; tal i com estableix l’article 9.5 de la Resolució SLT/612/2021.